Mindeord om Niels Sønderhøj

Mindeord

Tirsdag d. 13/07 gik Niels Sønderhøj bort.

Alle vi som kendte Niels ved, at han gennem årene har været meget igennem hvad sygdom angår, og utallige gange har været indlagt i kortere perioder.

Dette regnede vi alle også med var tilfældet denne gang, for ca 14 dage siden, da han endnu engang blev indlagt, men en alvorlig knoglekræft var mere end Niels skrøbelige helbred kunne klare, selvom han, som han selv sagde, ikke ville give op.

Niels har siden han blev medlem af Køge Kegleklub i 1989 været en kendt og skattet person, ikke blot vores lille klub hvor han hurtigt kom i bestyrelsen og snart overtog posten som Spilleudvalgsformand og Kasserer, men også som banekontrollør på de Sjællandske baner, som holdleder for SKU´s Unionshold og bestyrelsesmedlem i SKU gennem mange år.

Det at spille selv måtte han opgive for år tilbage, men det hindrede ham ikke i at tage aktiv del i arbejdet med keglesporten.

Et stort tab for alle os som havde berøring med Niels gennem sporten, men ikke mindst et stort og ubærligt tab for Yvonne, Sussie og Tine, samt svigerbørn og ikke mindst hans store stolthed, hans 3 børnebørn som stod ham meget nært.

Et stort tomrum skal fyldes ud, hvilket vi vil gøre ved at tænke på en glad, loyal og elsket kammerat, ven og familiefar

Ære være Niels minde

Mogens

 

Dansk Kegle Forbund

Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby
Telefon: 43 26 23 46
Mail: ninepin@kegler.dk

Følg os